Daikin Moskus

Folkefavoritten Daikin Moskus har blitt enda bedre! Den nye Moskus 25 gir hele 4,2 kW ved -15 °C, det er hele 700W mer enn forrige generasjon 25 modell. Siste generasjon Moskus er grundig testet i Norge i 12 måneder mot all slags vær.

Første generasjon Daikin Moskus ble lansert i 2014, og har siden lansering vært en veldig populær varmepumpe. Moskus er en prisgunstig modell som byr på god varmeeffekt til tross for at den er den mest kompakte modellen i vårt sortiment.

Blant hyttefolket har Daikin Moskus alltid vært et populært valg. De små dimensjonene på innedelen gjør at det selv i små hytter er enkelt å finne en god plassering. Moskus har som de andre Daikin modellene mulighet til å sette temperaturen helt ned til 10 °C. Det er en perfekt temperatur når man ønsker vedlikeholdsvarme på hytta for å hindre frost i vannrør etc. Modellen har i tillegg app-styring som gjør det enkelt for deg å regulere varmen og klargjøre hytta så er det godt og varmt når du ankommer.

Fjernkontrollen til Moskus er brukervennlig og intuitiv. Med egne knapper for varme og kjøling, er dette en perfekt varmepumpe for deg som vil ha det enkelt.

Er du redd for at lyden fra utedelen skal plage naboen? Utedelen har et lydnivå på kun 35* dBA fra 5 meter, som tilsvarer et lavere lydnivå enn et kjøleskap.

Daikin Moskus opprettholder solid varmeytelse på 5 kW selv ved utetemperaturer så lave som -10 °C og sørger for et behagelig inneklima hele året. Dette gjør den til et ideelt valg for både hytter og leiligheter.

Velg en variant:

fra kr 18 000,00

                                Har du spørsmål om produktet eller ønsker å bestille en gratis befaring? Kontakt oss her: