Daikin Synergi III

Når varmeeffekt er hovedprioritet ved valg av varmepumpe så er siste generasjon Synergi det klare valg. Mens andre modeller kanskje legger mer vekt på design, leverer denne varmepumpa enestående ytelse, og da spesielt i de tøffeste kuldeperiodene. Siste generasjon Synergi er grundig testet i Norge i 12 måneder mot all slags vær. Den nye modellen har også blitt kraftig forbedret i kampen mot vinterkulda. Den gir deg nå hele 1600 W mer enn tidligere modell.

Daikin Synergi, lansert i 2014, har konsekvent markert seg som en sterk aktør på varmepumpemarkedet. På dager da kulden er så bitende at selv tanken på å forlate huset synes uutholdelig står denne varmepumpen frem som en pålitelig kilde til varme. Den sørger for at ditt hjem forblir varmt og behagelig. Den nyeste modellen av Synergi fortsetter å imponere ved å levere hele 4,1 kW selv når temperaturen synker til -25 °C.

Med energimerking A+++ leverer denne varmepumpen ikke bare førsteklasses effektivitet, den er i tillegg en smart økonomisk investering. A+++ merket indikerer at varmepumpa opererer med det høyeste nivået energieffektivitet tilgjengelig på markedet. I praksis betyr dette lavere strømregninger og mer bærekraftig energibruk, samtidig som du opprettholder optimal varmeytelse.

Er du sensitiv for lyd? Stylish har et lydnivå lavere enn en person som hvisker. Er du redd for at lyden fra utedelen skal plage naboen?Utedelen har et lydnivå på kun 35* dBA fra 5 meter, som tilsvarer et lavere lydnivå enn et kjøleskap.

Synergi varmepumpen er ikke bare robust i kaldt vær, den tilbyr også et spekter av avanserte funksjoner som hever brukeropplevelsen. Blant disse finner man vår helt unike flash streamer, 3-D luftstrøm-teknologien m.m.
Velg en variant:

fra kr 23 000,00

                                      Har du spørsmål om produktet eller ønsker å bestille en gratis befaring? Kontakt oss her: